Rolunk Szolgaltatasaink Referenciak Ertekesites Kapcsolat
Rolunk_ Ceg adatok Minosites Munkahely

 

A REKORD ERDES kft immár 30 éve jelen van a szerbiai piacon, 1990-ig SOLARTERM ,1990-tól pedig REKORD ERDES névvel.

Rendkívül szakértő és tapasztalt káderének köszönhetően cégünk európai viszonylatokat ért el különféle ipari és lakóépületeken való termotechnikus installációk kivitelezésében, mint amilyenek a fűtés,klimatizáció és vízvezeték. Cégünk 2007 óta az ISO 9001:2000-es szabványainak megfelelően üzemel

A REKORD ERDES kft igyekszik folytonosan fejlődni kinálatai terén, beléertve ebbe a korszerű napenergia-rendszerek és megújuló energiaforrások használatát.

A vevők és felhasználók termékeinkkel való megismertetése érdekében a REKORD ERDES kft időnként termékbemutatókat, valamint a munkások számára tanfolyamokat szervez.

A felsorolt tevékenységek mellett cégünk a termotechnikus installációk kidolgozásához és telepítéséhez felhasználandó szerszámok es felszeréles értékesítésével is foglalkozik. Mint amilyenek többek közt a német ROTHENBERGER által gyártott gépek és szerszámok,az OVENTROP fűtésrendszrek és szerelvények, az ARMACELL féle cső és lap szigetelőanyagok, de számos egyéb , a hazai- és a világpiacon ismert, neves gyartó termékei is.

Rothenberger Futes Izolacio vizvezetek es kanalizacio