O nama Usluge Reference Prodaja Kontakt
Nekoliko reci Podaci o preduzecu Sistemi kvaliteta Zaposljenje

 

Preduzeće“ REKORD ERDEŠ“ Doo posluje na tržištu već skoro 30 godine, do 1990 godine pod imenom“ SOLARTERM“, a od 1990 godine kao "REKORD ERDEŠ".

Veoma stručan i iskusan kadar u izvođenju termotehničkih instalacija kao što su grejne, klimatizacione, vodovodne i druge instalacije, na privrednim i stambenim objektima dostigao je Evropske standarde.

Preduzeće REKORD ERDEŠ nastavlja svoje razvojne aktivnosti u sferi izvođenja savremenih solarnih sistema i izvora obnovljivih energija.

Sa ciljem upoznavanje kupaca - korisnika sa novim proizvodima, "Rekord Erdeš" Doo. povremeno organizuje prezentacije proizvođača i obuku radnika-instalatera.

Preduzeće pored navedenih aktivnosti bavi se i trgovinom materijala,alata i opreme koji se koriste za izradu i montažu termotehničkih instalacija kao što su profesionalni alati i mašine za instalatere, vrhunskog kvaliteta Nemačkog proizvođača ROTHENBERGER, ventili i razna armatura proizvođača OVENTROP, izolacija cevna, pločasta i trakasta proizvođača ARMACELL i nekih drugih proizvoda renomiranih svetskih i domaćih proizvođača.

Rothenberger Grejanje Izolacija Vodovod i kanalizacija